Locatie

De locatie voor Theaterweekend van 17-19 januari 2020:
Bezinningcentrum Emmaus, Udenhoutseweg 15, 5268 CG Helvoirt. Dit is een prachtig groot klooster gelegen in een landelijke omgeving.

Ook in het nabij gelegen hotel de Guldenberg hebben we enkele zalen gehuurd en hier zullen enkele hoofdvakken worden gegeven. De rit of de wandeling is 1,5 km. door bos en veld.

De deelnemer kan kiezen uit:
* Een 2 of 4-persoons kamer met douche en w.c. op de gang.

*2 persoonskamers met douche en w.c. op de kamer. 

* Een 2 persoons luxe kamer met box-springbedden, lakenpakket en douche en wc op de kamer.
Bij alle kamers moet de deelnemer zelf handdoeken mee nemen. Het eten word door onze eigen kok verzorgd: De warme maaltijden zijn erg goed, de broodmaaltijden zijn goed en er is keuze uit enkele diëten.
Deelnemers m/v slapen apart, tenzij getrouwd en moeder/kind.

Openbaar vervoer: Het klooster is goed te bereiken met OV. Hiervoor kunnen de treinreizigers van af Den Bosch met de bus naar Helvoirt reizen. De bus stopt voor het klooster.

Carpoolen. Als je bij je aanmelding aanklikt dat je op de carpoollijst wil staan, ontstaat er een lijst voor de deelnemers die vervoer aanbieden of nodig hebben. Dit liep in eerdere jaren uitstekend. We sturen je 2 weken van te voren per mail deze lijst zodat je evt. vervoer onderling kunt regelen. Per email kun je contact zoeken. Je geeft daarmee toestemming jouw emailadres wel/niet te gebruiken.