Modern 1

(voor beginnende en gemiddelde dansers)
De vakken moderne dans en aanbiddingsdans zijn in één vak samen gevoegd. De beide docenten Ayla en Ingrid gaan in 2 groepen in dit hoofdvak aan de slag en voegen verschillende elementen als aanbiddingsdans, moderne dans techniek en vlaggen dans in. Moderne dans is een stijl waar je in vrije vormen leert dansen. In deze les krijg je van je docente leuke Ingrid Guffroy een nieuwe choreografie aan geleerd en de deelnemers krijgen ook ruimte om zelf een stuk dans in te vullen.

Aanbiddingsdans: Dans is een middel om te communiceren met God, te Hem eren met je lichaam. Het maakt blij en gelukkig, het is bevrijdend! Het maakt dus niet uit hoe oud je bent en je hoeft geen perfect danslichaam te hebben zoals de wereld je voorspiegelt. Je mag dansen vanuit je hart en dat is wat mensen raakt.
Ayla: Ik leg mijn ziel bloot, vertel een verhaal en geef God de eer.
Ayla van der Pols danst sinds haar tienertijd mee bij Kingly Expressions. Zij is een warme hartelijke docente en weet de waarde van dans voor jou als persoon. Zij heeft de gave om beginnende deelnemers mee te nemen in de dans zodat er een eenheid en vrijheid in aanbidding ontstaat waarin iedereen gelijk is en waarin ieder leert om te genieten van het dansen voor God. Het is een leuke en ontspannen les waar veel lol is en waarin je veel leert. De deelnemers leren ook stukjes zelf te bedenken en worden door Ayla mee genomen in een choreografie die aangepast is op het niveau van de klas. Het genieten, aanbidden en dansen voor God. In deze les wordt niet gelet op danservaring, kleding maat of leeftijd, heerlijk Voor een stuk eenheid in de uitvoering is het leuk als je witte kleding mee neemt. balletschoentjes of platte gympjes zijn handig.
Je kunt je heerlijk uitleven in de dans en je leert nieuwe technieken Er wordt gewerkt met de klas aan een mooie choreo voor de einduitvoering . Fijn is als de dansers wijde witte kleding mee nemen en (goedkope is prima) dansschoentjes.