Opgeven

Opgeven voor het Theaterweekend in 2020 kan vanaf 7 juni.

https://www.truetickets.nl/e/11999/tickets

Alle informatie rond het Theaterweekend gaat via deze website. Lees a.u.b. de informatie eerst goed door. Bij het opgeven kun je ook je dieetwensen doorgeven, en of je graag zou willen carpoolen. Deze lijst komt pas in januari! Na je opgave ontvangen we graag binnen 1 week je betaling. In verband met de vele aanmeldingen kunnen we plekken niet langer openhouden, en zonder betaling kan je deelname komen te vervallen. De minimum leeftijd is 12 jaar omdat we hebben gemerkt dat gemotiveerde tieners geweldig mee draaien, de verantwoordelijkheid blijft echter bij de ouders of zij dit aankunnen.

Doordat de medewerkers vrijwilligers zijn, houden we de prijs voor de deelnemer zo laag mogelijk. Dit jaar zijn er 2 zalen extra zalen bij gehuurd in het nabij gelegen hotel Guldenberg, waardoor het weekend duurder is dan vorig jaar. Het aantal deelnemers per klas is max. 20 pers. per klas, en voor vele vakken 16 personen. Er komen mensen uit België, Nederland, en Duitsland. Jaarlijks zijn er deelnemers van veel verschillende leeftijden. Laat je niet tegen houden door je leeftijd. Dag-gasten zijn vanwege het overvolle programma niet mogelijk.

De prijzen van het verblijf per persoon: 
zijn all. incl. (maaltijden, koffie/thee, snack, avondvoorstelling, parkeren en lessen en toeristen belasting). 

Verblijf Basis: €129,00
Slapen op een 4 pers. kamer met stapelbedden en losse bedden, De douche en wc op de gang (meenemen; waterflesje, slaapzak, kussen, matrashoes + handdoek, Bijbel). Let op dit zijn de wat oudere kamers, maar in nette staat.

Verblijf Medium: €159.-
Slapen met 2 personen op een 2 pers. kamer met losse bedden en douche en wc aan de kamer. (Meenemen: waterflesje, matrashoes, slaapzak/dekbed, kussen en handdoek, Bijbel . Wanneer deze kamers vol zijn gaan de deelnemers door naar 4 persoons kamers medium.

Verblijf Luxe: €179
Slapen met 2 personen op 2 pers. kamer met 2 losse nieuwe box springbedden, incl. lakenpakket, en eigen wc en douche. Meenemen waterflesje, handdoeken, Bijbel.

(Er zijn geen 1 persoons kamers, wel zijn er enkele kamers voor mindervaliden)