Theaterweekend

Annette de Hoop

Workshop: (grote) vlaggendans

Annette geeft het hoofdvak vlaggen met grote dunne vlaggen. Annette werkt voor het bedrijfje Freedom Flaggers. Ze is gepassioneerd over God en over hem verhogen door middel van vlaggen en banieren. Naast het lesgeven in vlaggen dans schilderen zij ook op prachtige zijden vlaggen. 

Dansen op je teleurstellingen…

Dat is wat God mij beloofde op een dieptepunt in mijn leven. En die belofte maakte Hij waar, want  Zijn beloften zijn Ja en Amen!!! Dit is een stukje van mijn getuigenis over wat God gedaan heeft in mijn leven. En dat is ook wat Hij jou wil geven. Dansen met Jezus, dicht aan Zijn hart, in vrijheid en vreugde bewegen….Want in Hem leven wij, bewegen wij, zijn wij.

Mijn hart gaat uit naar aanbidding, Gods aanwezigheid zoeken en meebewegen met de Heilige Geest. Tijdens de workshop wil ik jullie graag meenemen in dans en aanbidding met vlaggen, om samen de kracht daarin te ervaren. Mijn naam is Annette de Hoop. Met ons prachtige gezin wonen wij in het zonnige Zeeland, dicht aan de Oosterschelde. Een aantal jaren geleden heeft God mij geroepen om te gaan vlaggen. Intussen geniet ik van het lesgeven d.m.v. workshops of trainingsdagen.

Daarnaast heb ik passie voor het ontwerpen en maken van worship dansvlaggen. Dit zijn vlaggen met flexibele stok, welke we verkopen via onze webshop www.freedomflaggers.nl  Neem gerust een kijkje en laat je inspireren…. Tijdens het Kunst & Theaterweekend is er eventueel ook een mogelijkheid om vlaggen te kopen.

Ik zie uit om jou te ontmoeten tijdens één van de workshops…..