Aanbiddingsdans

(Voor beginnende en gemiddelde dansers)
De eerdere hoofdvakken moderne dans en aanbiddingsdans zijn in één vak samen gevoegd. De docenten zijn Ayla van der Pols en Esther Palmieri (CH). Samen gaan zij in dit hoofdvak aan de slag en hebben de mogelijkheid om af en toe in 2 groepen te werken. Ze voegen verschillende elementen als aanbiddingsdans, moderne dans techniek en vlaggen dans samen.

Aanbiddingsdans: Dans is een middel om te communiceren met God, Hem te eren met je lichaam. Het maakt blij en gelukkig, het is bevrijdend! Het maakt dus niet uit hoe oud je bent en je hoeft geen perfect danslichaam te hebben zoals de wereld je voorspiegelt. Je mag dansen vanuit je hart en dat is wat mensen raakt.

Het is een leuke en ontspannen les waar veel lol is en waarin je veel leert. De deelnemers leren ook stukjes zelf te bedenken en worden meegenomen in een choreografie die aangepast is op het niveau van de klas. Het genieten, aanbidden en dansen voor God. In deze les wordt niet gelet op danservaring, kleding maat of leeftijd. Je kunt je heerlijk uitleven in de dans en je leert nieuwe technieken. Er wordt gewerkt met de klas aan een mooie choreo voor de einduitvoering.

Meenemen voor dit hoofdvak:

Fijn is als de dansers wijde witte kleding meenemen en ballet- of dansschoentjes of platte gympjes.