Locatie

De locatie voor Theaterweekend van 17-19 januari 2020 is
Bezinningcentrum Emmaus, Udenhoutseweg 15, 5268 CG Helvoirt. Dit is een prachtig groot klooster gelegen in een landelijke omgeving. 

Ook in het nabij gelegen hotel de Guldenberg hebben we enkele zalen gehuurd en hier zullen enkele hoofdvakken worden gegeven. De rit of de wandeling is 1,5 km. door bos en veld.

Het klooster is heeft eenvoudige basic kamers en luxere kamers. Het kan zijn dat een kamertype vol is. Er zijn geen eenpersoonskamers. De deelnemer kan kiezen uit verschillende soorten kamers.
* Basis: eenvoudige 2 tot 4-persoons kamer met douche en w.c. op de gang.

*Medium: mooie 4-persoonskamers met douche en w.c. op de kamer. 

* Luxe: 2-persoons luxe kamer met boks-springbedden, lakenpakket en douche en wc op de kamer. 

Bij alle kamers moet de deelnemer zelf handdoeken mee nemen.

Het eten word door onze eigen kok verzorgd: De warme maaltijden zijn erg goed, met salade en groenten en er is keuze uit enkele diëten.
Deelnemers m/v slapen apart, tenzij getrouwd en moeder/kind.

Openbaar vervoer: Het klooster is te bereiken met OV. Hiervoor kunnen de treinreizigers van af Den Bosch met de bus naar Helvoirt reizen. De bus stopt voor het klooster.

Carpoolen: bij je aanmelding kan je aangeven dat je op de carpoollijst wil staan. Er wordt een lijst samengesteld voor de deelnemers die vervoer aanbieden of nodig hebben. Dit liep in eerdere jaren uitstekend. We sturen je 2 weken van te voren per mail deze lijst zodat je evt. vervoer onderling kunt regelen. Per email kun je contact zoeken. Je geeft daarmee toestemming jouw e-mailadres wel/niet te gebruiken.