Locatie

Het Kunst & Theaterweekend is van 5-7 juli 2024 in Abdijhof Mariënkroon

Abdijlaan 8, 5253 VP Nieuwkuijk

Vanaf de A59 tussen Waalwijk en Den Bosch neem je afrit 43 – Nieuwkuijk, dan via Wolput en Abt van Engelenlaan naar de Abdijlaan. Het parkeerterrein bevindt zich meteen rechts zodra je de poort door bent gekomen.

Mariënkroon is een prachtig groot klooster gelegen in een landelijke omgeving. Het klooster heeft een grote oude tuin met veel stille hoekjes, een gracht, voetbalveld, volleybalnet, parkeerplek, ruimte voor een rustige wandeling, en een grote kampeerplaats met stroom en douche- en toiletwagen. De camping is omzoomd door grote bomen.

De lokalen voor onze hoofdvakken liggen verspreid in het klooster en bijgebouwen. Elk hoofdvak heeft een passend lokaal. Een van de hoofdvakken krijgt les in een middeleeuwse toren.

Het klooster heeft een ruime eetzaal met uitloop naar buiten om in de tuin rustig te kunnen eten. Deelnemers kunnen bij aanmelding kiezen uit diverse verblijfsopties. De kamers zijn schoon en hebben allemaal een mooi uitzicht op de oude tuin of de binnenplaats. Het linnengoed nemen deelnemers zelf mee, er zijn in de kamers kussens en dekbedden aanwezig. De volledige lijst van verblijfssoorten vind je onder opgeven.

Deelnemers m/v slapen apart, tenzij getrouwd en moeder/kind. Je kunt bij aanmelding opgeven met wie je op een kamer wil slapen.

Het eten wordt door Mariënkroon verzorgd: de maaltijden zijn goed, en er is keuze uit glutenvrij, lactosevrij, vegetarisch en veganistisch eten. Je dieet geef je door bij je aanmelding.

Carpoolen: bij je aanmelding kan je aangeven dat je op de carpoollijst wil staan. Er wordt een lijst samengesteld voor de deelnemers die vervoer aanbieden of nodig hebben. Dit liep in eerdere jaren uitstekend. We sturen je 2 weken van te voren per e-mail deze lijst zodat je zelf vervoer onderling kunt regelen. Per e-mail kun je contact zoeken. Je geeft bij opgave daarmee toestemming jouw e-mailadres wel/niet te gebruiken.