Locatie

Het Kunst & Theaterweekend is van 5-7 juli 2024 in Abdijhof Mariënkroon, Abdijlaan 8, 5253 VP Nieuwkuijk.

Dit is een prachtig groot klooster gelegen in een landelijke omgeving in de buurt van Den Bosch. Het klooster heeft een grote oude tuin met veel stille hoekjes, een gracht, voetbal veld, volleybalveld, gratis parkeerplek, ruimte voor een rustige wandeling, en een grote kampeerplaats met stroom en toiletwagens. De camping is omzoomd door grote bomen, 

De lokalen voor onze hoofdvakken liggen verspreid in de mooie tuin. De plenaire avond zal buiten in de tuin op het grote veld worden gehouden. Elk hoofdvak heeft een passend lokaal een van de hoofdvakken krijgt les in een middeleeuwse toren.

Het klooster is heeft ruime eetzaal met uitloop naar buiten om in de tuin rustig te kunnen eten. Deelnemers kunnen in het klooster kiezen uit 1 persoons, 2 persoons en 4 persoons kamers. De kamers zijn schoon en hebben allemaal een mooi uitzicht op de oude tuin. Het linnengoed nemen deelnemers zelf mee, er zijn in de kamers kussens en dekbedden aanwezig. Deelnemers kunnen kiezen uit deze verschillende verblijfssoorten:

  • Extern; logeren bij vrienden of familie; je betaalt alleen het eten en programma, en maakt verder alles mee.
  • Kamperen; je zet tent of caravan neer, op het grote kampeerveld en gebruikt wc/ douchewagen van het klooster. Er is stroom, maar het is een eenvoudige kampeerplek met veel ruimte in een prachtige oude, stille tuin. De maaltijden en snacks/ drinken nuttig je in het klooster.
  • Basis: 4 persoonskamers met douche en wc op de kamer.
  • Medium: 2 persoonskamers met douche en wc op de kamer. 
  • Luxe: 1 persoons luxe kamer met boxspring bedden, en met douche en wc op de kamer. 

Bij alle verblijven neemt de deelnemer zelf linnengoed en een handdoek mee. In het klooster zijn voor elke kamer een hoofdkussen en dekbed aanwezig.

Deelnemers m/v slapen apart, tenzij getrouwd en moeder/kind. Je kunt opgeven met wie je op een kamer wil slapen.

Het eten word door Mariënkroon verzorgd: De warme maaltijden zijn goed, met salade of groenten en er is keuze uit gluten vrij en vegetarisch eten.

Carpoolen: bij je aanmelding kan je aangeven dat je op de carpoollijst wil staan. Er wordt een lijst samengesteld voor de deelnemers die vervoer aanbieden of nodig hebben. Dit liep in eerdere jaren uitstekend. We sturen je 2 weken van te voren per mail deze lijst zodat je zelf evt. vervoer onderling kunt regelen. Per e-mail kun je contact zoeken. Je geeft bij opgave daarmee toestemming jouw e-mailadres wel/niet te gebruiken.