Opgeven

Alle informatie rond het Kunst & Theaterweekend gaat via deze website dus lees a.u.b. de informatie eerst goed door. Bij het opgeven kun je jouw verblijfskeuze, je dieetwensen, bij wie je op de kamer zou willen, doorgeven en of je graag zou willen carpoolen. (Die carpoolijst lijst komt pas in juni per email naar je toe, zodat je zelf kan kijken of je kan mee rijden!)

Na je opgave ontvangen we graag binnen 1 week je betaling. In verband met de vele aanmeldingen kunnen we plekken niet langer openhouden, en zonder betaling kan je deelname komen te vervallen. Dag-gasten zijn vanwege het overvolle programma niet mogelijk.

Lang weekend. Deelnemers die kamperen in de klooster-kamping, mogen al in de ochtend komen op de 16e juni en op maandag 19 juni vertrekken. Ze registreren zich met de rest van de deelnemers om 17.00 bij de receptie. Het klooster is een fijn schone locatie, maar geen luxe hotel. Stel je van te voren hierop in, dat voorkomt teleurstelling. Elke deelnemer zal 1 keer in het weekend mee helpen met corvee na de maaltijd.

De prijzen van het verblijf per persoon: 
Deze bedragen zijn all. incl. (maaltijden, koffie/thee, avondvoorstelling, parkeren en lessen en toeristen belasting). Iedereen neemt eigen linnengoed mee, er zijn kussens en dekbedden voor ieder bed. De prijsverschillen hebben te maken met de verschillen in luxe van de kamers. Doordat de medewerkers vrijwilligers zijn, houden we de prijs voor de deelnemer zo laag mogelijk. Als Stichting maken we geen winst. We geven jaarlijks enkele gratis tickets weg omdat we geloven dat investeren in mensen belangrijk is. Hiervoor heb je de keuze om bij je opgave een gift te geven die we besteden aan andere deelnemers te sponsoren.

Verblijf extern; € 170.- p.p.  Je overnacht bij familie/vrienden, en maakt verder alles mee van het weekend, dus incl. maaltijden. Meenemen; les-kleding schrijfgerei, waterflesje, Bijbel.

Verblijf kamperen € 180.- p.p. Slapen op een kampeerplek naar keuze op de grote klooster kampeerplaats. je maakt gebruik van een nette douche- en toiletwagen, of doucht in het klooster. Er is stroom aanwezig. Meenemen; caravan, tent enz. schrijfgerei, waterflesje, handdoek, Bijbel. 

Verblijf basis: € 225.- p.p. Slapen op een groepskamer; 4 -persoons kamer met 2 losse nieuwe box springbedden, met en eigen wc en douche. Meenemen: schrijfgerei, waterflesje, Bijbel en linnengoed voor bed en handdoek.

Verblijf medium: € 255.- p.p. Slapen op een 2 -persoons kamer met 2 losse nieuwe box springbedden, met en eigen wc en douche. Meenemen; schrijfgerei, waterflesje, Bijbel, handdoek, linnengoed voor bed.

verblijf Luxe: € 289.- p.p. Slapen op 1-persoons kamer met box-springbed, excl. lakenpakket, en met eigen wc en douche. Meenemen: schrijfgerei, waterflesje, handdoek, linnengoed voor bed, Bijbel. 

Opgeven: Je kan je via deze link aanmelden, betalen doe je zelf via de instructie aan het einde. Dan ontvang je een e-mail ter bevestiging. 

Misschien tot ziens! groetjes van het team!  Yvonne den Boon-de Wijn (yvonne-vino@hotmail.com)