Opgeven

Alle informatie rond het Kunst & Theaterweekend gaat via deze website dus lees a.u.b. de informatie eerst goed door. Bij het invullen van het aanmeldformulier kun je jouw verblijfskeuze invoeren. Verder kun je meteen je persoonlijke voorkeuren doorgeven: dieetwensen, bij wie je op de kamer zou willen, en of je graag zou willen carpoolen. De carpoollijst komt pas in juni per e-mail naar je toe, zodat je zelf kan regelen met wie je mee kan rijden!

Na je opgave ontvangen we graag binnen 1 week je betaling. In verband met de vele aanmeldingen kunnen we plekken niet langer openhouden, en zonder betaling kan je deelname komen te vervallen. Dag-gasten zijn vanwege het overvolle programma niet mogelijk.

Lang weekend. Deelnemers die kamperen mogen op vrijdag 5 juli vanaf 13:00 uur komen om de tent op te zetten, en uiterlijk maandagochtend 8 juli om 10:00 uur vertrekken. Ze registreren zich met de rest van de deelnemers op vrijdag 5 juli om 17:30 uur bij de receptie. 

Het klooster is een fijn schone locatie, maar geen luxe hotel. Stel je van te voren hierop in, dat voorkomt teleurstelling. Elke deelnemer zal 1 keer in het weekend mee helpen met corvee na de maaltijd.

De prijzen van het verblijf per persoon:

  • Extern (je overnacht bij vrienden of familie in de buurt) € 170,- 
  • Kamperen op het campingterrein van Mariënkroon € 180,-
  • Basis, 4 persoons kamer Mariënkroon € 225,-
  • Medium, 2 persoons kamer Mariënkroon € 255,-
  • Luxe, 1 persoons kamer Mariënkroon € 299,-

Verblijf Extern: Overnachten bij familie of vrienden. Je maakt verder alles mee van het weekend incl. maaltijden. Meenemen; les-kleding, schrijfgerei, waterflesje, Bijbel.

Verblijf Kamperen: Slapen op een kampeerplek naar keuze op het grote campingterrein van het klooster. Je maakt gebruik van een nette douche- en toiletwagen. Er is stroom aanwezig. Het programma en de maaltijden zijn in het klooster. Meenemen; eigen kampeermiddelen, les-kleding, schrijfgerei, waterflesje, handdoek, Bijbel. Als je familieleden dat weekend ook willen kamperen (maar verder niet deelnemen aan het programma en de maaltijden), dan is dat zeker mogelijk! Voor € 17,- pp per nacht mogen zij op de camping verblijven. Geef het aantal mede-kampeerders en aantal nachten dan meteen aan ons door bij jouw aanmelding.

Verblijf Basis: Slapen op een 4-persoons groepskamer met 2 losse box springbedden, en eigen wc en douche. Meenemen: les-kleding, schrijfgerei, waterflesje, Bijbel, handdoek, linnengoed voor bed.

Verblijf Medium: Slapen op een 2-persoons kamer met 2 losse box springbedden, en eigen wc en douche. Meenemen; les-kleding, schrijfgerei, waterflesje, Bijbel, handdoek, linnengoed voor bed.

verblijf Luxe: Slapen op 1-persoons kamer met box springbed, excl. lakenpakket, met eigen wc en douche. Meenemen: les-kleding, schrijfgerei, waterflesje, Bijbel, handdoek, linnengoed voor bed. 

De bedragen zijn all inclusive (parkeren, lessen, workshops, maaltijden, koffie/thee, avondvoorstelling, toeristen belasting). Voor verblijf op een kamer neemt iedereen eigen linnengoed mee, er zijn kussens en dekbedden voor ieder bed. De prijsverschillen hebben te maken met de verschillen in luxe en locatie van de kamers. Doordat de medewerkers vrijwilligers zijn, houden we de prijs voor de deelnemer zo laag mogelijk. Als Stichting maken we geen winst.

We geven jaarlijks enkele gratis tickets weg omdat we geloven dat investeren in mensen belangrijk is. Hiervoor heb je de keuze om bij je opgave een gift te geven die we besteden om andere deelnemers te sponsoren.

Opgeven: Klik op onderstaande link voor het online aanmeldformulier. Na het invullen ontvang je een bevestiging per e-mail. Betalen doe je zelf via de instructie in deze e-mail. Zodra de betaling binnen is, is je aanmelding definitief.

Aanmeldformulier Kunst & Theaterweekend 2024

Misschien tot ziens! groetjes van het team!

Wietske Nienhuis, coördinator

wietske.nienhuis@kpnmail.nl