Singer songwriting

Singer songwriting

In dit hoofdvak ga je zowel aan de slag met je muzikale talent als je talent met het schrijven van tekst. Onder leiding van Bouke en Marieke Sleurink word je meegenomen in de kunst van songwriting. Daarnaast kijken we samen met jou ook naar hoe je je zelfgeschreven lied het beste kunt uitvoeren.

Een lied is een korte en krachtige manier om een gedachte, ervaring of voor jou belangrijke boodschap te delen met de luisteraar. Om dat krachtig neer te zetten gebruik je zowel de muziek en de tekst als de performance.

Als je een lied geschreven hebt, kun je zo blij zijn dat het gelukt is dat stuk van jezelf in muziek en tekst te vatten.

Je hoeft voor dit hoofdvak niet per se ervaring te hebben met liedschrijven, als je maar open staat om iets van jezelf te geven door jouw lied heen. En natuurlijk zijn schrijvers met ervaring ook welkom. We helpen je graag verder.

Meenemen voor dit hoofdvak:

Pen, papier, je telefoon met een app om op te nemen (of iets anders om mee op te kunnen nemen), eventueel een laptop als dat prettig schrijft en natuurlijk je instrument als je er een bespeelt. Als je je inspiratie uit de bijbel wilt halen of een specifiek boek, of als je in het bezit van het Rijmwoordenboek bent, zijn deze ook handig om mee te nemen.

Twijfel je of het handig is dat je je instrument meeneemt, bijvoorbeeld door het formaat ervan, overleg dat even met ons.