Streetdance

Het hoofdvak streetdance wordt gegeven door onze ontzettend lieve, bekwame dansdocente Charlotte Bijzet. Ze leidt de dansschool WeDance in Uden.

De lessen van Charlotte staan bij de deelnemers bekend als lessen met enorme eenheid en plezier. Zij heeft niet alleen een hart voor dans maar ook voor de klas, wat voor veel deelnemers als een warm bad is. Deelnemers kunnen ook eigen inbreng leveren. Charlotte zet een mooi niveau neer met de klas en een veilige plek om te leren voor beginner en gevorderde dansers. Streetdance is een dansstijl die buiten de dansstudio’s, in elke beschikbare open ruimte zoals straten, dansfeesten, parken en schoolpleinen ontwikkelde. De term wordt ook wel Urban Dance genoemd en staat bekend om de veelzijdigheid van invloeden en ideeën die door ongeschoolde dansers steeds werden toegevoegd. Het vak staat bekend om inbreng van iedereen. 

Meenemen voor dit hoofdvak:

Fijn als de dansers voor het optreden kleurrijke, lekker zittende streetdance kleren meenemen. Denk aan een mutsje, joggingbroek, pet of hoodie en gympen.