Street dance (2 niv.)

Street dance is een dansstijl die evolueerde buiten de dansstudio’s, in elke beschikbare open ruimte zoals straten, dansfeesten, parken en  schoolpleinen. De term wordt ook wel urban dance genoemd en staat bekend om de veelzijdigheid van invloeden en ideeën die door ongeschoolde dansers steeds werden toegevoegd. Het vak staat bekend om inbreng van iedereen. 

Het hoofdvak street-dance wordt gegeven door 2 docenten: onze ontzettende lieverd- docente Charlotte Bijzet en de geweldenaar Maikel van der Vlist. Dit toffe duo zal samen het hoofdvak invullen waardoor er meer aandacht is voor de deelnemers en meer les kan worden gegeven in verschillende niveaus.

De lessen van Charlotte staan bij de deelnemers bekend als lessen met enorme eenheid en plezier. Zij heeft niet alleen een hart voor dans maar ook voor de klas, wat voor veel deelnemers als een warm bad is. Deelnemers kunnen ook eigen inbreng leveren. Charlotte en Maikel zijn beide sterke docenten, ze zetten een mooi niveau en een veilige plek om te leren voor beginner en gevorderde dansers. 

Meenemen voor dit hoofdvak: fijn als de dansers witte en zwarte kleding meenemen (het hoeft niet perse een dans pak te zijn, mag ook jogging en shirt). Je mag op gympen en blote voeten. Losse witte kleding meenemen is mooi voor de uitvoering.