Dans vanuit je hart

In dit hoofdvak neemt docente Tabitha Slaets je mee in het aanbidden van God door middel van dans en bewegen. Het werkt bevrijdend en helend om in vrijheid je te uiten en om gezamenlijk hierin deel te nemen.

Aanbiddingsdans: Dans is een middel om te communiceren met God, Hem te eren met je lichaam. Het maakt blij en gelukkig, het is bevrijdend! Het maakt dus niet uit hoe oud je bent en je hoeft geen perfect danslichaam te hebben zoals de wereld je voorspiegelt. Je mag dansen vanuit je hart en dat is wat mensen raakt.

Het is een leuke en ontspannen les waar veel lol is en waarin je veel leert. De deelnemers leren ook stukjes zelf te bedenken en worden meegenomen in een choreografie die aangepast is op het niveau van de klas. Het is genieten, aanbidden en dansen voor God. In deze les wordt niet gelet op danservaring, kledingmaat of leeftijd. Je kunt je heerlijk uitleven in de dans en je leert nieuwe technieken. Er wordt gewerkt met de klas aan een mooie choreografie voor de einduitvoering.