Over Carla

Carla is actief als beeldend kunstenaar en theatermaker. Zij is getrouwd met Giovanni en zij werken samen vanuit stichting Arts Alive. Giovanni werkt als groei-specialist bij Myrtletree en als spreker. Hij gaf leiding aan het jongerenprogramma op de Opwekkingsconferentie en stond jarenlang voor de klas (natuurkunde).
Het Theaterweekend is een van de trainingen opgezet door Carla. Zelf door een theaterproductie tot geloof gekomen, heeft ze passie om mensen door middel van uitbeelden, of door beeldende kunst, Gods hart te laten zien. 

Carla: “Ik was 20 jaar toen ik voor het eerst een mooi kwalitatief christelijk dramastuk zag. Het raakte het me diep. Niemand had me die concepten met woorden kunnen vertellen! Ik was diep onder de indruk van de professionaliteit en van de liefde van Jezus! Na al die jaren staan enkele plaatjes nog steeds op mijn netvlies gebrand. Ik ben nooit de impact van drama vergeten.” – Carla Veldhuis

Carla is ruim 35 jaar actief als theatermaker. Haar passie is om door middel van theater en dans zonder woorden mensen (gelovig of niet gelovig) te laten genieten van theaterverhalen met humor en diepgang. Daarnaast is ze gepassioneerd om andere getalenteerde mensen op te leiden en in hun creatieve bestemming te helpen. De droom is dat de kunsten weer excellent gebruikt zullen worden in het lichaam van Jezus.

Ze leidde 5 jaar lang de drama-afdeling van de Bijbelschool “Vorming & Aktie” en startte de drama school “Mime-time”. Met haar theatergroep toerde in binnen en buitenland met door haar geschreven producties. Het grote theaterstuk “Wandeltheater Dolorosa” is jaarlijks rond Pasen te bezoeken in steden in Nederland of België. Met enkele van haar levende standbeelden werd zij Nederlands kampioen in 2009 en 2011 op de World Statues. (De Beschermer en Moederliefde). Momenteel toert ze met haar eigen theaterteams met de producties: “To pay or not to pay” en “Danstheater Home Run”. Het is haar grootste verlangen dat mensen geraakt worden door de inhoud en schoonheid van Gods liefde.

Haar werk is te volgen via FB/ Instagram en via www.carlaveldhuis.nl 

www.danstheaterhomerun.nl  en www.wandeltheaterdolorosa.nl